Cenová politika a cenové rozhodovanie malých a stredných podnikov - Rajňák, Milan
Úlohy a miesto cien v podnikateľskej činnosti. Ako chápať cenu. Podnikanie a ceny. Faktory ovplyvňujúce výšku ceny. Tvorba vlastnej cenovej stratégie. Otázky možnosti ovplyvňovania ceny malým či stredným podnikom. Postup pri tvorbe cenovej stratégie. Tvorba cien a cenové rozhodovanie v konkrétnych podmienkach. Cenové rozhodovanie vo výrobných podnikoch. Cenové rozhodovanie v obchodných podnikoch. Tvorba cien služieb. Riziko cenového rozhodovania.