Marketing v podnikateľskej praxi Komerčná príloha
Uplatňovanie marketingu vo sfére podnikania. Marketingovo orientovaná firma. Marketing v podnikaní - základné princípy úspešného marketingu. Kombinovanie marketingových prvkov - marketingový mix. Prvky, ktoré si volí podnikateľský subjekt a pomocou nich sa snaží uspokojiť zákazníka a na druhej strane zabezpečiť svoju ziskovosť. Ide o prvky: výrobok alebo služba, cena, komunikácia so zákazníkom, distribúcia, personál.