Miesto zákona o ochrane hospodárskej súťaže na vytváraní konkurenčného prostredia v podmienkach Slovenskej republiky Nízka úroveň právneho vedomia. Úrad v postavení schizofrenika... - Žitňanská, Lucia
Podiel antimonopolného zákonodarstva na tvorbe konkurenčného prostredia. Problémy v dokazovaní trestných činov v oblasti ochrany hospodárskej súťaže. Inštitucionálne zabezpečenie a legislatívne pokrytie ochrany súťaže.