Stratégia zásobovania v podniku - Majtán, Štefan
Podstata zásobovacej stratégie podniku. Východiská základných vzťahov v stratégii zásobovania. Funkcie a dimenzie stratégie zásobovania v podniku. Prvky zásobovacej stratégie podniku. Tvorba zásobovacej stratégie podniku.