Prísne sledované citlivé položky - Besík, R.
Generálny riaditeľ Stáleho sekretariátu Rady colnej únie Ing. Rudolf Besík o rokovaní Rady colnej únie. Politika colnej únie voči tretím krajinám. Uznávanie certifikátov. Dovozná prirážka. Automatické licencie. Colné zaťaženie v SR.