Obchodní příležitosti ve světě. 3 Veřejné zakázky financované Světovou bankou - Franěk, J.T
Zodpovednosť za dodávky. Zaistenie dodávok tovaru, prác, služieb (procurement). Medzinárodné konkurzné konanie (ICB - International Competitive Bidding), ktoré je uplatňovanie v praxi na projektoch financovaných Svetovou bankou. Čiastky vyplatené zahraničným dodávateľom jednotlivých členských krajín na projekty financované Svetovou bankou - IBRD/IDA. Metódy zaisťovania dodávok. Zaisťovanie dodávok pri vyrovnávacích pôžičkách. Riešenie sporov.