Systém bankrotov na Slovensku nefunguje a potrebuje reformu - Lechnický, Milan
Z obsahu dvojstrany: Aké zmeny systému konkurzov treba prijať. V porovnaní krajín má najlepšie výsledky Maďarsko. Za márnym čakaním na bankroty sa vraj skrýva podpora reštrukturalizácie.