Ochranná známka za hranice SR. 2 - Kyliánová, D.
Návod, ako žiadať o zaregistrovanie priemyselného vlastníctva v rámci Európskej únie. Proces registrácie na Úrade pre harmonizáciu vnútorného trhu (OHIM) v Alicante. Dôvody zamietnutia prihlášky, jej zverejnenie. Úloha registra ochranných známok. Práva majiteľa ochrannej známky. Uplatňovanie ochrany a sankcie za porušenie práv vyplývajúcich z ochrannej známky spoločenstva. Zrušenie známky, vyhlásenie jej neplatnosti.