Moderná obec a mesto
Z obsahu prílohy: Aký primát patrí Bratislave? Daňové problémy prevodu bytov. Všetci máme nárok na svetlo. Príroda na presun kompetencií nedoplatí. Financovanie úloh samosprávy. Máte psa? Máme smolu - vy aj my. Koľko stojí byt?