Časom to bude lepšie... - Kresánek, P.
Primátor Bratislavy Peter Kresánek o problémoch hlavného mesta SR (byty, doprava) a o možnostiach ich riešenia. Spolupráca Magistrátu so samosprávami jednotlivých mestských častí.