Radca spotrebiteľa
Z obsahu prílohy: Jedine značka je zárukou bezpečnosti. Aj ochranu spotrebiteľa treba kontrolovať. Záručná lehota potravín. Poctivosť opäť pokrivkávala. Povinné označenie výrobkov. Téma mesiaca: Banky. Svet peňazí za priehradkou. Budúcnosť v spoločnosti platobných kariet. Práva a povinnosti vyplývajúce z nájmu bytu.