PHARE a Sociálna poisťovňa - Šulko, M.
Realizácia projektu PHARE na Slovensku od r.1990. Spolupráca Sociálnej poisťovne na programe PHARE v rezorte práce a sociálnych vecí. Vypracovanie stratégie a rozvoja Sociálnej poisťovne. Návrh a vybudovanie centrálneho registra údajov o občanoch, v rámci sociálnej sféry. Koordinácia a rozvoj politiky medzi Ministerstvom financií SR, MPSVR SR a Sociálnou poisťovňou a Všeobecnou zdravotnou poisťovňou.