Ekológia s európskou visačkou - Puchovský, J.
Vedúci odboru ochrany životného prostredia v a.s. Slovnaft Ing. Juraj Lalík o opatreniach, ktorými sa Slovensko zaradilo medzi krajiny spĺňajúce ekologické parametre na poprednej európskej úrovni. Bezolovnaté benzíny - jedna z vizitiek kvality výroby v Slovnafte. Kvalitatívne ukazovatele City nafty na európskej úrovni už od r. 1991.