Lesk a bieda Topoľčianskych strojární - Puchovský, J.
Výhody spolupráce nemeckej firmy BK Krone Fahrzeuge vo Werite s Topoľčianskymi strojárňami (TS). Lacná pracovná sila na Slovensku. Význam spolupráce s nemeckými firmami pre TS. Príčiny zadlženosti a možnosti nových výrobných programov.