Problémy a perspektivy malých zemědělských podniků způsobené vstupem do Evropské unie na příkladu Horního Rakouska - Lobmaier, G.
Štruktúra poľnohospodárskych podnikov v Hornom Rakúsku. Problémy poľnohospodárskych podnikov súvisiace so vstupom do EÚ. Perspektívy riešenia týchto problémov. Horné Rakúsko spadá do oblasti cieľových programov na podporu investícií, zlepšenie konkurencieschopnosti poľnohospodárskych podnikov a spracovateľského priemyslu.