Právní a ekonomické problémy transformace zemědělství - Homolka, J.
Vybrané právne a ekonomické problémy riešené v procese transformácie a privatizácie. Proces transformácie poľnohospodárskych družstiev. Problémy pri stanovení a použití členských podielov. Družstevné hospodárenie a užívacie vzťahy k pôde. Ekonomické problémy činnosti poľnohospodárskych družstiev v trhovej ekonomike. Proces privatizácie štátnych majetkov.