Adaptujeme sa v chove hovädzieho dobytka - Murgaš, J.
Úžitkovosť a ekonomika chovu dobytka na Slovensku - kľúčový problém poľnohospodárstva najmä s prihliadnutím na konkurenčný tlak a trhové sily v Európskej únii. Porovnanie úžitkových parametrov, cien a vlastných nákladov v SR s krajinami EÚ.