Financování projektu Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 5 - Fotr, J.
Finančné zdroje potrebné na pokrytie investičných výdavkov projektu. Vlastné zdroje (vlastný kapitál) a cudzie zdroje (cudzí kapitál). Štruktúra kapitálu a jej vplyv na ekonomickú efektívnosť projektu - nákladovosť kapitálu. Vplyv štruktúry kapitálu na finančnú stabilitu projektu. Dlhodobý a krátkodobý cudzí kapitál.