Peněžní toky projektu Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 6 - Fotr, J.
Peňažné toky (cash flow) projektu - základ pre posudzovanie ekonomickej efektívnosti a finančnej stability projektu. Investičné výdavky, príjmy a výdavky v období prevádzky projektu, príjmy a výdavky spojené s likvidáciou projektu. Peňažné toky a finančné plánovanie projektu.