S dôrazom na realizáciu a vytváranie finančných podpôr. 1 Podpora malého a stredného podnikania vo svetle súčasných vývinových trendov - Bartl, J.
Priebeh vývinu podpôr malého a stredného podnikania. Zhodnotenie a zmapovanie bariér rozvoja malého a stredného podnikania. Priebeh vývoja MSP na Slovensku. Inštitucionálna podpora MSP. Finančná podpora MSP - programy podpory a rozvoja podnikania.