Úspech Softipu sa zrodil vďaka šťastnej zhode spoločníkov - Matyáš, J.
Začiatky úspešnej firmy Softip, s.r.o. Banská Bystrica - najväčšieho slovenského výrobcu softwaru. Základ úspechu - profesionalita. Pobočky na celom Slovensku. Softip ponúka komplexné systémy. Okrem softwaru predáva hardware, montuje počítače a registračné pokladnice.