Viete zostaviť finančný plán podniku? - Kráľovič, Jozef
Finančný plán ako súčasť podnikového plánu. Štruktúra, obsah a postup tvorby finančného plánu. Finančná bilancia. Matematické modely používané vo finančnom plánovaní. Hodnotenie úrovne a kvality vypracovaného finančného plánu. Metódy, techniky a modely tvorby finančného plánu. Finančné modely. Regresná metóda. Výber a hodnotenie investičných projektov.