Spolupráca s poradenskou firmou pri získaní kapitálu - Ashby, Ch
Mnohé zo slovenských podnikov sú obmedzované problémami a nákladmi súvisiacimi so získaním kapitálu na domácom trhu. Niekoľko rád a odporúčaní poradenskej firmy, ako prekonať problémy so získavaním kapitálu.