S výsledkami prieskumu sa dá pracovať rôzne, ale hlavne s nimi treba pracovať - Pokorný, Branislav
Výsledky prieskumu sledovanosti médií. Media projekt '95 bol realizovaný spoločnosťami AISA Slovensko a GfK Slovakia. Prehľad nie je klasickým rebríčkom najsledovanejších médií, ale poskytuje iný typ informácií.