V bludnom kruhu peňazí - Višváder, P.
Pokles textilnej a odevnej výroby v r. 1990-1993. Po zmene vývoznej orientácie oživenie výroby, r. 1995 opäť pokles. Možnosti riešenia problémov v tomto priemyselnom odvetví. Zvýšenie podielu exportu na celkovom odbyte.