Oživenie ekonomiky Slovenska. 1 - Laščiak, Adam
Podmienky, ktoré musí splniť hospodárstvo Slovenska, aby si udržalo vzostupný trend. Investície potrebné na hospodársky rast. Eliminovanie výrazného prepadu v investičných zdrojoch degresívnym zdanením. Proinvestičné úvery. Očakávané tempá a scenár rastu.