Aké sú povinnosti fyzických osôb po skončení roka 1995 v súvislosti so zdanením dosiahnutých príjmov? - Piršelová, Dagmar
Daňové povinnosti fyzických osôb v súvislosti so zdanením. Stanovenie základu dane. Podávanie daňového priznania. Výpočet daňovej povinnosti fyzických osôb za rok 1995.