Niektoré vplyvy a dôsledky daní na daňové subjekty - Petrenka, Ján
Ciele daňovej politiky štátu. Priame dane. Daň z príjmov fyzických a právnických osôb. Nepriame dane. Presun dane. Daň z pridanej hodnoty.