Zdanenie príjmov za rok 1995
Pomôcka na vyplnenie daňového priznania fyzických osôb za r. 1995. Zoznam zákonov, z ktorých sa pri vypĺňaní priznania musí vychádzať. Kto podáva daňové priznanie. Rozsah daňovej povinnosti. Spôsob a miesto podania. Postup pri vyplnení daňového priznania fyzických osob. Zoznam medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia, ktorými je SR viazaná.