Prvá stavebná sporiteľňa mieni v tomto roku vyčleniť do Štátneho fondu rozvoja bývania viac ako 2 mld Sk - Suďa, P.
Financovanie bytovej výstavby v SR: stavebné sporenie, prostriedky nového Štátneho fondu rozvoja bývania a i. Projekty Prvej stavebnej sporiteľne. Štátny fond rozvoja bývania bude poskytovať návratné i nenávratné formy podpôr. Fond kombinuje zdroje financovania. Pripravuje sa systém hypotekárneho financovania rozvoja bývania. Slovenská sporiteľňa poskytuje komerčný úver na domy a byty a uvažuje o znížení úrokov z úverov.