Ochrana vkladov v troch bankách sa predlžuje - Ďurianová, Alica
Ochrana vkladov v bankách - VÚB, Investičnej a rozvojovej banke a Slovenskej sporiteľni. Vyplatenie náhrady za vklady, ak banka vyhlási platobnú neschopnosť.