Úverová opatrnosť sa Ľudovej banke osvedčila - Kovalčík, J.
Budovanie siete pobočiek Ľudovej banky. Úverová politika. Inovácia bankových produktov. Členstvo v medzinárodnej skupine ľudových bánk. Orientácia rakúskych ľudových bánk.