Menový vývoj v SR v roku 1995. 1
Správa o menovom vývoji za rok 1995 spracovaná podľa predbežných údajov z bankového sektora a z reálnej ekonomiky. Vývoj inflácie, devízových rezerv NBS, úverov, úrokových mier. Peňažná zásoba. Rozpočtové hospodárenie a vnútorná zadlženosť vlády.