Firmy a kapitálový trh
Svet firiem očami slovenských a českých médií. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP SR. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Devízové trhy. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, pšenica, ropa a ropné produkty. Databanka.