Firmy a kapitálový trh
Výsledky hospodárenia niektorých emitentov dlhopisov: Slovenské elektrárne, a.s. Bratislava, Nafta, a.s. Gbely, Biotika, a.s. Slovenská Ľupča, Benzinol, a.s. Bratislava, Slovnaft, a.s. Bratislava, Plastika, a.s. Nitra, Ozeta, a.s. Trenčín, Chemolak, a.s. Smolenice. RM-Systém Slovakia. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, kukurica, zlato, striebro). BCP Bratislava.