Predstavujeme vybrané indexy kapitálového trhu SR a ČR Príloha Hospodárskych novín - Stančík, M.
Akciové indexy RM-Systému Slovakia (RM-S 100, RM-S INDUSTRIAL a RM-S FOND), SAX index Burzy cenných papierov a spoločnosti Creditanstalt Kapitálové trhy, index PX-50 Burzy cenných papierov Praha a Sevis index SK-100 spoločnosti SEVIS Žilina a Hospodárskych novín. Formuly na výpočet indexov a vývoj ich hodnôt v r. 1995 a 1996.