Strukturální reformy a zemědělský sektor v zemích střední a východní Evropy - Bonjec, S.
Príspevok S.Bonjeca z Ministerstva poľnohospodárstva, potravinárstva a lesov Slovinska na III. porade ministrov k poľnohospodárskej politike, ktorá sa konala v Prahe v závere r.1995. Dekolektivizácia a privatizácia poľnohospodárstva krajín strednej a východnej Európy. Transformácia poľnohospodárskych družstiev, pozemková reforma a reštrukturalizácia fariem. Proces reštitúcie a privatizácie majetku. Dopady štruktúrnych reforiem na rozvoj a výkonnosť poľnohospodárskeho sektora. Trh s pôdou a prenájom pôdy.