Priemyselná politika verzus veda... 1 - Jemala, Ľubomír
Postavenie a úlohy vedecko-technickej základne v hospodárskej stratégii SR. Slabé miesta priemyselnej politiky SR. Podporná participácia a úlohy štátu. Vedecko-technický a investičný rozvoj (VTIR), zabezpečujúci ekonomický rast a oživenie.