Priemyselná politika. 9 - Investičná náročnosť reštrukturalizácie do roku 2000 - Višváder, P.
Pokračovanie seriálu najdôležitejších častí vládneho dokumentu Priemyselná politika SR. Financovanie procesu reštrukturalizácie slovenského priemyslu. Možnosti vlastných zdrojov podnikovej sféry. Kapitálová štruktúra - primeranosť a štruktúra majetku. Ziskovosť podnikania. Problémy likvidity a solventnosti. Možnosti FNM SR. Nasmerovanie finančných tokov. Pohľadávky bánk. Zreálnenie finančných tokov.