Slovenský průmysl na dobré cestě - Ducký, Ján
Rozhovor s ministrom hospodárstva J. Duckým. Problematika oživenia slovenského priemyslu. Privatizácia štátnych priemyselných podnikov. Kvalitatívne rozdiely medzi jednotlivými priemyselnými odvetviami. Podpora exportu. Niektoré slovenské komodity a činnosti, ktoré majú v budúcnosti reálnu šancu presadiť sa na trhoch vyspelých krajín.