Aktuální otázky aplikace nákupního marketingu v praxi našich podniků - Tomek, Jan
Princípy, metódy a techniky v oblasti nákupu podnikov. Vývojové etapy nákupu. Rozširovanie nákupného rozhodovacieho priestoru (eliminácie dodávateľského monopolu, likvidácia monopolu zahraničného obchodu atď.). Charakteristika problémov, ktoré sa objavujú pri transformácii MTZ na nákupný marketing.