Vývoj vybratých komodít v januári na Londýnskej komoditnej burze Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prvá časť komentárov odborníkov z a.s. Kerametal k vývoju cien komodít z jednotlivých svetových oblastí. Vývoj cien cukru, kakaa a kávy na komoditnej burze v Londýne. Termínové kontrakty týchto komodít. Výhľady ich svetovej produkcie.