Komoditní a teritoriální struktura zahraničního obchodu Slovensko - Smreková, Marta
Postavenie zahraničného obchodu na Slovensku. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu v SR s vybranými integračnými zoskupeniami za rok 1995. Obrat zahraničného obchodu, saldo obchodnej bilancie, vývoz, dovoz. Zahraničný obchod Slovenska s Českou republikou.