Zahraničnoobchodná bilancia s aktívnym saldom, štruktúra vývozu je permantne nepriaznivá - Švec, P.
Saldo zahraničného obchodu SR. Saldo zahranično-obchodnej bilancie s ČR. Celkový vývoz a dovoz za január - október 1995. Najvýznamnejšie komodity pri dovoze.