Svetová obchodná organizácia
Činnosť a štruktúra WTO. Dohoda o technických prekážkach obchodu. Dohoda o aplikácii zdravotníckych a fytosanitárnych opatrení. Národné informačné stredisko. Prehľad notifikácií WTO uverejnených v septembri 1995.