Proexportní politika v Japonsku
Základné smery japonskej proexportnej politiky. Financovanie obchodu prostredníctvom Exim banky. Formy podpory vývozu. Exportné úverovanie. Daňové stimuly. Štátne poisťovanie vývozných a dovozných operácií. Zákon o akosti exportnej produkcie.