EÚ: Obchodným a finančným centrom Londýn, politickým Brusel
Z obsahu: Ukrajina: Sviatok nesviatok - boj sa zostruje. Rusko: Najväčší lobbisti nemajú záujem na prijatí zákona o lobbizme. Predpoklady silného rastu v krajinách strednej a východnej Európy sú značné.