Velká novela metodiky účetnictví pojišťoven - Huleš, J.
Prehľad zmien a doplnkov účtovej osnovy a postupov účtovania pre poisťovne v ČR podľa opatrenia MF ČR č.84/1995 Sb. Všeobecné a zvláštne ustanovenia k účtovaniu.