Princípy strategického hodnotenia životného prostredia vo Veľkej Británii - Butkovská, K.
Strategické hodnotenie životného prostredia vo V. Británii. Posudzovanie vplyvov činnosti na životné prostredie. Strategické oceňovanie životného prostredia. Indikátory trvalej udržateľnosti. Strategické hodnotenie vplyvov priestorového plánu na životné prostredie.