Strategické hodnotenie vplyvov na životné prostredie v priestorovom plánovaní na Slovensku - Belčáková, I.
Súčasný stav strategického hodnotenia životného prostredia. Posudzovanie vplyvov na životné prostredie. Územnoplánovacia dokumentácia veľkých územných celkov na Slovensku. Schvaľovanie priestorových koncepcií. Legislatívne zmeny.